Bandırma Belediyesi Kırsal Mahallelerde Yatırım Yapmaya Devam Ediyor

BANDIRMA BELEDİYESİ KIRSAL MAHALLELERDE YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDİYOR

Bandırma Belediyesi tarafından Sahil Yenice Mahallesinde yapımına başlanan Düğün Salonunun temel atma töreni gerçekleşti.
Temel atma töreninde konuşan Başkan Mirza;” Kırsal mahallelerimize yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Tüm mahallelerimizin iç yollarını belirli bir program doğrultusunda yapıyoruz. Büyük bir kısmını tamamladık. Sadece iç yollarını yapmıyor mahallelerimizin mezarlık yolarını duvarlarını yapıyoruz. Camilerimizin avlularına çevre düzenlemesi yapıyoruz. Çocuklarımız için parklar yapıyoruz. Talep eden mahallelerimize fitness aletleri koyuyoruz. Bandırmamızın her köşesi birbirinden güzel. Bu güzel mahallelerimizden Sahil Yenice Mahallemizin iki talebi olmuştu. Bunlardan biri mahalleye giden ana yolun yapılması. O yolu görevi devraldığımız ilk yıl yaptık. Bizden bir de düğün salonu istemişlerdi. Bugünde düğün salonumuzun temel atma törenini gerçekleştiriyoruz. Mahalle içindeki yol yapım çalışmalarımız ise bitmek üzere. Temel atma törenini organize eden Muhtarımıza teşekkür ediyorum. Hizmetlerimiz, düğün salonumuz, Sahil Yenice mahallemizin çalışkan insanlarına hayırlı olsun” dedi.
Daha öncesinde mahallenin birçok eksiğinin olduğunu belirten Sahil Yenice Mahalle Muhtarı Nuri Varlık; “ Belediye Başkanımızın bizlere destek vererek tüm yollarımızı yaptı. Bugünde daha önce kendisinde talep ettiğimiz düğün salonunu temel atma törenini gerçekleştiriyoruz. Mahallemiz çok güzel bir hal aldı. Tüm hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanımız Dursun Mirza’ya çok teşekkür ediyorum” dedi.

Eklenme Tarihi: 09 Şubat 2018