Harun Karacan Gençlik Ve Spor Merkezi

Hiçbir kar amacı gütmeden, tüm sivil toplum örgütlerine, derneklere hizmet etmek ve vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunabilmesini sağlamak amacıyla Eski Belediye Binamızı restore ederek Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezine dönüştürerek vatandaşlarımızın hizmetine açtık.

Binamızın birinci katını sivil toplum örgütlerimize ayırdık. Tüm sivil toplum örgütlerini ve dernekleri bir araya toplayarak birbirleriyle işbirliği ve iletişim içerisinde olmalarını sağlayıp ortaya güzel işler çıkarmalarına yardımcı olmayı amaçladık.

İkinci katını Belediyemizin verdiği kurslara ayırdık. Burada çeşitli branşlarda kurslarımız yapılıyor. Kurslarımızdan bazıları; pilates, jimnastik, zumba, halk oyunları büyükler ve minikler, satranç kursları ve dans dersleri gibi kurslardan her yaş kesiminden vatandaş ve öğrencimizin yararlanmasını da sağlamış olduk. Barış Manço Kültür Merkezimizde ise keman, gitar, bağlama, ritim, ahşap yakma, resim kursları yapılmaktadır. Bandırma Belediyesi Kültür Sanat Merkezimizi de sivil toplum örgütlerimizin sanatsal etkinliklere hazırlanmaları için kullanılmasını sağlıyoruz.

Ayrıca, bir düğün salonu vatandaşlarımıza hizmet vermektedir.

Eklenme Tarihi: 16 Kasım 2017
< Bir Önceki