BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN ESNAFI VE VATANDAŞLARI VİRÜSE KARŞI UYARDI

BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN ESNAFI VE VATANDAŞLARI VİRÜSE KARŞI UYARDI   Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun Edincik ve 100. Yıl Pazar yerlerini, Levent ve Paşabayır Mahallesi Muhtarlarını ziyaret etti. Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’a 100. Yıl Pazar gezisinde Belediye Başkan Yardımcısı Metin Ok’ta eşlik etti.   Gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Başkan Av. Tolga Tosun: “Edincik ve 100. Yıl pazarımızı, Levent ve Paşabayır Mahallesi Muhtarlarımızı ziyaret ettim. Vatandaşlarımızı ve esnafımızı virüse karşı dikkatli olmalarını istedik. Önümüzdeki haftadan itibaren de sebze ve meyvelerin poşetlenerek satılması yönünde gerekli hazırlıklarını yapmalarını istedik. Bu zor süreci ancak toplum olarak bilinçli olur ve ona göre hareket edersek kolayca atlatabileceğiz” dedi.