BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN’DAN İSTİŞARE ZİYARETLERİ

BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN’DAN İSTİŞARE ZİYARETLERİ   Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Sosyal Güvenlik Kurumunu, Tapu Müdürlüğü’nü ve Kadastro Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’a Meclis Üyesi Mesut Özdemir eşlik etti.   Gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Başkan Av. Tolga Tosun: “Kurumlarımızla iletişim ve istişare içinde olmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda bugün Sosyal Güvenlik Kurumunu, Tapu Müdürlüğü’nü ve Kadastro Müdürlüğü’nü Meclis Üyemiz Mesut Özdemir ile birlikte ziyaret edip bizden isteklerini sorduk ve günün anısına Bandırma Vapurunu hediye ettik. SGK Müdürümüz Hanife Eroğlu’nun İzni nedeniyle Müdürlüğe vekaleten bakan Tolga Murat Ceyhan’ı, Tapu Müdürümüz Nazım Eşenli’yi ve Kadastro Birim Yetkilisi Kadir Kundupoğlu’nu ziyaret edip çalışmalarında başarılar diledik” dedi.