BAŞKAN DİN GÖREVLİLERİ VE MUHTARLAR İLE BİRARAYA GELDİ

BAŞKAN DİN GÖREVLİLERİ VE MUHTARLAR İLE BİRARAYA GELDİ   Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun Kırsal ve Merkez mahallelerde görev yapan din görevlileri ve muhtarlarla bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantı ile ilgili bilgi veren Başkan Av. Tolga Tosun: “Kırsal ve Merkez Mahallelerimizde görev yapan din görevlilerimiz ve tüm muhtarlarımızla Belediyemize ait Çamlık Kafede sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak üç seans halinde toplandık. Kaymakamımız Günhan Yazar, Jandarma Komutanımız ve İlçe Emniyet Müdürümüzün katıldığı toplantıda Devletimizin Covid-19 ile ilgili aldığı tedbirler ve kısıtlamalarla ilgili bilgilendirmelerde bulunduk. Bu zor günleri hep birlikte mücadele ederek ve kurallara uyarak atlatacağız. Bu konuda herkesi daha duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.