BAŞKAN TOLGA TOSUN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ.

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin kent genelinde yerine getirdiği çalışmaları takip etti. Başkan Tolga Tosun, belediye ekiplerinin Sunullah Mahallesindeki parke döşeme çalışmalarını ve Paşakent Mahallesindeki asfaltlama çalışmalarının ardından yapımı tamamlanan yeni cadde ve bağlantı yollarını yerinde inceledi. Sunullah Mahallesindeki Gazhane ve 1. Bağlar sokaktaki durumu çok kötü olduğu için yenileme kararı aldıklarını belirten Başkan Tolga Tosun, bu amaçla ekiplerin çalışmaları başlattığını ve tekrar kazılmasını önlemek için de diğer kurumlarla iletişime geçip altyapısını tamamlamalarını beklediklerini söyledi. Başkan Tolga Tosun: “Sokaklarımızın altyapısının tamamlanmasıyla birlikte ekiplerimiz kaldırım ve parke yapımına başladı. Kısa süre içinde bu yolu tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Ayrıca Paşakent Mahallesi 1075 sokakta ekiplerimiz yol yapım çalışmalarına başladı. Yaya kaldırımı ardından asfalt serim çalışmalarına başlayacağız. Sokağımız geniş olduğu için bu alanlarda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ağaçlandırma çalışmalarına başlayacak. Geçtiğimiz günlerde Paşakent Mahallesi Şehit Rahim Karakaya ve Şehit Şener Köksal Caddelerimizde başladığımız asfaltlama çalışmalarımız da ekiplerimizin yoğun çalışmasıyla tamamlandı. Caddemizi kullanan vatandaşlara ve kentimize hayırlı olsun. En sık kullanılan yollarımızdan biri olan Celal Atik Caddesini-Nato Yolu Caddesine bağlayan 1508 sokaktaki bozulan yerlerin tamiratını yapıyoruz. Belli bir program dahilinde tüm yollarımızın tamiratını yerine getireceğiz. Bu çalışmalarımızın yanında sözünü verdiğimiz projelerimizin; kreşlerimizin, Engelli Kampımızın, Mahalle Kapalı Pazaryerlerinin ve Eğitim Destek Evimizin projesini yaparken bir taraftan da hem kırsal hem de merkez mahallelerimizde çalışmalara devam ediyoruz. Ülkemiz için, güzel kentimiz Bandırma için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.