BAŞKAN TOSUN BANSİAD TOPLANTISINA KATILDI

BAŞKAN TOSUN BANSİAD TOPLANTISINA KATILDI Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun BANSİAD’ın Grand Asya Otelde düzenlediği toplantıya katıldı. Bandırmalı Sanayici ve İş adamlarının görüşlerini alan Başkan Tosun: “Bandırma Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin düzenlediği toplantıya katılarak sanayicilerimizin görüş ve taleplerini aldık. Bandırma’yı tüm kurum, kuruluş, sivil toplum örgütleriyle ve bizzat Bandırmalıların katılımıyla yönetmek istiyoruz. Herkesin taşın altına elini koymasını istiyoruz. Bandırma’yı daha da güzelleştirmek ve geliştirmek için toplumun her kesiminin işbirliğiyle çalışması gerekir. Biz de Bandırma Belediyesi olarak üstümüze düşen görevi yerine getireceğiz. Büyükşehir Belediyemizin de aynı hassasiyeti göstereceğine inanıyorum” dedi.