GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ, VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ, VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ   Bandırma Belediyesi, haftasonunda uygulanan sokağa çıkma yasağında tüm ekipleriyle birlikte görev başında.   Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun öncülüğünde çalışmalarına hız veren ekipler bir yandan ihtiyaç sahipleri için hazırlanan ve içlerinde gıdadan temizlik maddesine kadar 17 farklı ürünün olduğu erzak kolilerin dağıtımını yaparken diğer yandan da bu yıl 23 Nisan’ın 100. Yılı olması nedeniyle içlerinde çeşitli süslerin, hediyelik ürünlerin ve çocuklarımız için özel bakı olan Atamızın “Nutuk” eserinin yer aldığı hediye paketlerin dağıtımı yapılıyor. Bu çalışmalarla birlikte sokağa çıkma yasağında vatandaşlarımızdan gelen ekmek veya ilaç taleplerine de anında cevap verilerek temin edilip teslim ediliyor. Çalışmalara ekiplerin başında yer alarak yön veren Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, bu zor süreçte Bandırma Belediyesi’nin tüm birimleriyle vatandaşımızın yanında olduğunu belirterek her türlü ihtiyaç durumunda görevlerinin başında olduklarını söyledi.