TÜM YEREL-SEN ÜYELERİNDEN BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN’A BAYRAM ZİYARETİ

TÜM YEREL-SEN ÜYELERİNDEN BAŞKAN AV. TOLGA TOSUN’A BAYRAM ZİYARETİ   Tüm Yerel-Sen Bandırma Temsilcisi Sezer Yıldız ve Bandırma Belediyesi Tüm Yerel-Sen üyeleri Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’u makamında ziyaret ederek Ramazan Bayram’ını kutladı.   Ziyaret ile ilgili konuşan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Emek çok değerlidir. Ben de emeğin ve emekçinin daima yanında oldum. Tüm emekçilerin sendikal haklarını kullanmalarını ve örgütlü hareket etmelerini isteyen biri olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren tüm memurlarımızın sözleşmelerinde iyileştirmeler yaptık. Biz istiyoruz ki bu zor Covid-19 salgın günlerinde hiç kimse geçim sıkıntısı çekmesin. İyi yaşamak her bireyin hakkıdır. Sosyal adaleti her konuda ve ayrım yapmadan gerçekleşmesini istiyoruz. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Bende sizlerin ve ailelerinizin Ramazan Bayram’ını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.   Öte yandan sendika üyeleri Belediye Başkan Yardımcıları Metin Ok ve Ozan Onur’u da makamlarında ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını kutladı.