ANASAYFA

10 OCAK DÜNYA ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Loading...

Cumartesi

açık

14℃

Pazar

az bulutlu

14℃

Pazartesi

parçalı az bulutlu

15℃

Salı

hafif yağmur

14℃

Çarşamba

hafif yağmur

14℃

HAVA DURUMU

14℃

10 OCAK DÜNYA ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN
09 Ocak 2024 Salı

              10 OCAK DÜNYA ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ev sahipliğinde 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Bandırma Basınının güzide temsilcileri akşam yemeğinde ağırlandı.

Bandırma Belediyesi’nin “5 Yılda Neler Yaptık” konulu kısa video gösterimi gazetecilerle birlikte izlendi. İzlenen videonun ardından Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun konuşmalarını yapmak üzere sahneye davet edildi.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun konuşmalarında: “Milletimizin sesi ve vicdanı olma gayesiyle yedi gün yirmi dört saat mesai harcayan tüm gazetecilerimizin günü kutlu olsun. Çağdaş ve katılımcı demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olan basınımız; kamuoyunu bilgilendirmek, vatandaşlarımızla kurumlar arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine yardımcı olmak, vatandaşlarımızın haber alma hakkını tarafsız, ilkeli ve sorumlu gazetecilik anlayışıyla yerine getirmek gibi birçok önemli görevler üstlenmektedir.

Değerli basın mensubu arkadaşlarımızla karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesi içinde her zaman iletişimde olarak Bandırmamıza hizmet etme çabası içerisinde olduk olmaya da devam edeceğiz.

Bu vesileyle gece gündüz demeden, halkın haber alma hakkı için fedakârca çalışan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, meslek hayatlarında mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini diliyorum. Ebediyete intikal eden basın mensuplarımızı da rahmetle anıyorum.” İfadelerine yer verdi.

Konuşmalarının ardından Basın Mensupları için hazırlanan hediye sepetlerini Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun tarafından bizzat takdim edildi.