Şirinçavuş Belediye tesislerimizde Oda başkanı ve diğer değerli arkadaşlarımızla buluştuk.
açık
açık
hafif yağmur
açık
parçalı bulutlu
Bandırma’nın Kurtuluş Bayramını yürekten kutluyorum. 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkan Bandırma Vapuru’yla Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcında var olan Bandırma’mız, 17 Eylül 1922’de Ayyıldız Tepe’de atılan son kurşunlarla var olmuştur.
Bu yüzden bu kente aşkla hizmet ediyor ve Bandırmalı olmaktan gurur duyuyorum. Bu güzel vatanı kurtaran, çağdaş bir Cumhuriyet kuran ve bize emanet eden başta Büyük Atatürk olmak üzere Cumhuriyet kadrolarına, tüm şehit ve gazilerimize minnetlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz.
Şirinçavuş Belediye tesislerimizde Oda başkanı ve diğer değerli arkadaşlarımızla buluştuk.
Toprağımıza emek, soframıza bereket katıyoruz.
Bandırma Belediyesi’nin 1 aylık haber bülteni “Belediye Açısı” 14. sayısıyla dijital platformlarda sizlerle!
10. Yeşil Çomlu Kavun Festivalimizin en heyecanlı anlarından biri olan Kavun Yarışması ve Ödül Törenimizi gerçekleştirdik.