ANASAYFA

34. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festival coşkusuyla 7. Geleneksel Satranç Turnuvamızın finalini bugün gerçekleştirdik.

Loading...

Pazartesi

açık

29℃

Salı

açık

20℃

Çarşamba

az bulutlu

20℃

Perşembe

açık

21℃

Cuma

açık

21℃

HAVA DURUMU

29℃

34. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festival coşkusuyla 7. Geleneksel Satranç Turnuvamızın finalini bugün gerçekleştirdik.
25 Mayıs 2025 Pazar
34. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festival coşkusunu zeka dolu hamlelerle birleştiren 7. Geleneksel Satranç Turnuvamızın finalini bugün gerçekleştirdik. Toplam 223 sporcunun mücadele ettiği turnuvamızda; en genç katılımcı 2018 doğumlu Alihan Beken, en deneyimli isim ise 1958 doğumlu Osman Seza Bayazıt oldu. 2 saat 56 dakikalık uzun maçtan, sadece 3 dakikada tamamlanan en kısa karşılaşmaya kadar heyecan dolu anlara sahne olan turnuvamız Türkiye Satranç Federasyonu hakemleri gözetiminde gerçekleşti. 8 yaş altı, 10 yaş altı, 14 yaş altı ve açık kategori olmak üzere dört farklı yaş grubunda kıyasıya rekabetin yaşandığı bu güzel organizasyonda madalyalar ve ödüller sahiplerini buldu. Tüm sporcularımıza gösterdikleri azim ve centilmenlik için teşekkür ediyor, Bandırma’da aklın ve stratejinin kazanacağı nice turnuvalarda buluşmayı diliyoruz.