Tatlısu Plajımızda Sezonu Açtık!
açık
açık
açık
açık
Bugün, ülkemizin tarihine kara bir gün olarak geçen 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü. Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki büyük deprem, 11 ilimizi etkileyerek binlerce canımızı bizden aldı, milyonlarca vatandaşımızı derin bir acıya boğdu.
O gece saat 04:17’da başlayan felaketin izleri hâlâ yüreğimizde. Enkaz altındaki canlar, kaybettiğimiz vatandaşlarımız, geride kalanların gözyaşları… Her biri bu acının bir parçası olarak hafızalarımıza kazındı. Kara kışın soğuğunda hayatta kalma mücadelesi veren insanlarımızı, dayanışmayla ayakta tutmaya çalıştık.
Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, onları yüreğimizde yaşatıyoruz. Zor günlerde büyük bir dayanışma ve cesaretle mücadele eden, hem enkaz altında hayatta kalma mücadelesi veren vatandaşlarımızı hem de kurtarma çalışmalarında gece gündüz emek veren tüm kahramanlarımızı gönülden anıyorum.
Unutmadık, unutmayacağız. Çünkü bu acıyı unutmamak, geleceği inşa etme sorumluluğumuzun temelidir.
Tatlısu Plajımızda Sezonu Açtık!
Bandırma’nın her noktasında çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.
Her bir eser, kursiyerlerimizin hayal gücünü, azmini ve alın terini yansıtıyor.
Bandırma Sağlıklı Yaşam Festivali kapsamında gün boyu düzenlenen etkinliklerle eğlendik