BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN TRAFİĞİ RAHATLATACAK HAMLE

Yenimahalle 947 Ada İçi Düzenlemesi
BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN TRAFİĞİ RAHATLATACAK HAMLE
01 Aralık 2023 Cuma

Bandırma Belediyesi Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un talimatları ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 600 Evler Mahallesi Atatürk Caddesi Mezarlık mevkiinde bulunan yan yolun yenilenmesi çalışmalarına başlandı. Toplam uzunluğu 1500 metre olan yol Bandırma Belediyesi’nin kamulaştırdığı sanayi alt geçidinin çıkış noktasından başlayarak Nato Caddesi’nin birleşim noktasına kadar devam etmektedir.

Mevcut bölgede daha önce gerçekleştirilen UEDAŞ, BASKİ ve internet firmalarının alt yapı çalışmaları nedeni ile ciddi tahribat meydana gelmişti. Çalışmalar neticesinde hasar gören yolda taş söküm işlemlerine başlanıldı. Özellikle Bandırma’nın girişinde yoğunlaşan trafiği azaltması öngörülen yan yolun yenileme çalışmaları ile beraber konforu arttırılacak.

Şehrin dört bir yanında çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bandırma Belediyesi ekipleri, mevcut da devam eden yol çalışmasının asfaltının yapımına da hız kesmeden hazırlanıyor.