ANASAYFA

BANDIRMA'DA PAYLAŞMAYA, İYİLİĞE, SEVGİYE ENGEL YOK!

Loading...

Cumartesi

az bulutlu

12℃

Pazar

açık

11℃

Pazartesi

açık

10℃

Salı

az bulutlu

10℃

Çarşamba

açık

10℃

HAVA DURUMU

12℃

DİĞER HABERLER
Ada içi düzenlemesi
Ayyıldız Mahallesi 896 Ada İçi Düzenlemesi
03 Aralık 2025 Çarşamba
Ada içi düzenlemesi
Çınarlı Mahallesi 2172 Ada İçi Düzenlemesi
03 Aralık 2025 Çarşamba
Duyurular
KİRALAMA 2. İHALE
01 Aralık 2025 Pazartesi
Ada içi düzenlemesi
Sunullah Mahallesi 373 Ada İçi Düzenlemesi
19 Kasım 2025 Çarşamba
Ada içi düzenlemesi
Hacıyusuf Mahallesi 192 Ada İçi Düzenlemesi
19 Kasım 2025 Çarşamba
BANDIRMA'DA PAYLAŞMAYA, İYİLİĞE, SEVGİYE ENGEL YOK!
23 Aralık 2022 Cuma

3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde bugün, Bandırma Belediyesi ve Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, şehirdeki engelli dernek yönetimleri ve üyelerine yönelik kahvaltı organizasyonu düzenledi.

 

Bandırma Grand Asya Otel’de gerçekleşen organizasyona; Bedensel Engelliler Derneği, Engelli ve Engelli Aileleri Derneği, İşitme Engelliler Kültür ve Spor Kulübü Derneği, Özel Çocuklar ve Özel Bireyler Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği, Engelime Renk Ver Yardımlaşma ve Spor Derneği, İlk Umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Yeni Hayat Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Mutlu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yanı sıra;  Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Teğmen Abdul Haluk Çetin, CHP İlçe Örgütü Başkanı Selim Panç ve Meclis Üyeleri katıldı.

 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü onuruna düzenlenen kahvaltı programında, Engelime Renk Ver Yardımlaşma ve Spor Derneği Ritim Grubunun gösterisi sonrası Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Erdal Dumrul “Bandırma İl Olmalı” isimli şiiri okudu. Engelli Marşının da okunduğu organizasyonda Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Bandırma Belediyesi olarak engelli kardeşlerimin ve sevgili ailelerinin her tür sorunlarının giderilmesi, taleplerinin karşılanması için çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Sevgi her engeli aşar. Tüm engelleri el birliğiyle aşacak, gelecek güzel günleri birlikte kucaklayacağız” dedi.