ANASAYFA

BAŞKAN TOLGA TOSUN TİCARET BORSASI VE TİCARET ODASINA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Loading...

Perşembe

kapalı

17℃

Cuma

az bulutlu

13℃

Cumartesi

parçalı bulutlu

14℃

Pazar

açık

14℃

Pazartesi

parçalı az bulutlu

14℃

HAVA DURUMU

17℃

BAŞKAN TOLGA TOSUN TİCARET BORSASI VE TİCARET ODASINA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ
23 Aralık 2022 Cuma

Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun, Başkan Yardımcımız Aydın Yağar ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte bölgemizin ticari gelişiminin en önemli organlarından Bandırma Ticaret Borsası ve Bandırma Ticaret Odası'na ziyarette bulundu.

Ziyaretlerin ilk kısmında işlem hacmi ve depolama kapasitesi ile ülkemizin öncü borsalarından biri olan Ticaret Borsamızın değerli başkanı Can Ata Tan ve yönetim kurulu ile bir araya gelen Başkanımız Tolga Tosun, Borsanın güncel çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Başkanımız Tolga Tosun, Ticaret Borsası ziyaretinden sonra ise ticari anlamda kentimizin bağdaştırıcı unsuru Ticaret Odamızın kıymetli başkanı Adem Yılmaz ve yönetim kurulu ile bir araya geldi. Ziyaretin devamında kentimizin ticari gelişimi üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretlerle ilgili konuşan Başkan Tolga Tosun: “Bandırma'mızın en değerli kurumlarından Ticaret Borsamız ve Ticaret Odamızla karşılıklı iş birliği içerisinde kentimizin gelişimine katkı sunmaya devam edeceğiz. Ziyaret vesilesiyle bir kez daha Ticaret Borsası başkanı Can Ata Tan ve Ticaret Odası başkanı Adem Yılmaz'a görevlerinde başarılar diliyor, misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.