ANASAYFA

BELEDİYE BAŞKANI AV. TOLGA TOSUN ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Loading...

Perşembe

kapalı

21℃

Cuma

az bulutlu

13℃

Cumartesi

parçalı bulutlu

14℃

Pazar

açık

14℃

Pazartesi

parçalı az bulutlu

14℃

HAVA DURUMU

21℃

BELEDİYE BAŞKANI AV. TOLGA TOSUN ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI
13 Mayıs 2023 Cumartesi

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “14 Mayıs Anneler Günü” dolayısıyla mesaj yayınladı.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun Anneler Günü mesajında; “Sevginin, fedakarlığın ve şefkatin en güzelini bizlere sunan, yaşamımızın en kıymetli varlıkları annelerimiz; Sizler ailemizin ve toplumumuzun en değerli temel taşısınız.

Annelerimiz hayatımızdaki her şeydir.  Gerektiğinde bize destek olmuş, gerektiğinde yol göstermiş ama her zaman yanımızda olmuşlardır. Hayatı boyunca hem mutluluğumuzu hem üzüntümüzü paylaşan annelerimiz, bizlerle her zaman kol kola ve omuz omuzalardır.

Annelerimiz biz çocuklarını şekillendirirken aynı zamanda toplumumuzun da geleceğini şekillendirirler. Değerlerimizi, sevgiyi, saygıyı ve hoşgörüyü öğretir ve toplumumuzun geleceğine aktarırlar. Annelerimiz geleceğimizi inşa ederken daha sağlıklı, daha güçlü ve daha başarılı bir toplumun temel taşı olmaktadırlar.

Annelerimize olan sevgi ve minnet duygularımızı her gün ifade etmeliyiz. Annelerimize zamanımızı ayırmalı, sevgimizi göstermeli ve onları mutlu etmeliyiz. Hiçbir zaman unutmamalıyız ki annelerimiz sevginin ve ilginin en yücesini hak ederler.

Bütün annelerimizin ellerinden öpüyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam geçirmelerini temenni ediyor, “Sevgi” dolu bir “Anneler Günü” diliyorum,” dedi.