ANASAYFA

BELEDİYE BAŞKANI AV. TOLGA TOSUN’DAN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJI

Loading...

Çarşamba

parçalı bulutlu

21℃

Perşembe

parçalı bulutlu

16℃

Cuma

açık

14℃

Cumartesi

açık

14℃

Pazar

az bulutlu

13℃

HAVA DURUMU

21℃

BELEDİYE BAŞKANI AV. TOLGA TOSUN’DAN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJI
28 Nisan 2023 Cuma

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “1 Mayıs İşçi Bayramı” dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında tüm işçi ve emekçilerin bayramını kutladı.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, yayınladığı mesajda şu sözlere yer verdi, “1 Mayıs İşçi Bayramı üreten, emek veren, çalışan herkesin birlik, beraberlik ve dayanışma günüdür. Bu birlik, beraberlik ve dayanışmanın sonucu olarak nice mücadeleler ve haklar kazanılmıştır. Çünkü ne yazık ki tarihte hak verilmemiş, kazanılmıştır. Alın teri ve emekleriyle en yüce değerleri ortaya koyan işçi kardeşlerimizin haklarını savunmak ve refahını sağlamak aslında hepimizin ortak sorumluluğudur. Ülkemizi yönetenler unutmamalılardır ki işçilerimizin emeği ve alın teri ülkemizin kalkınması adına da büyük önem taşımaktadır. Yüksek vergi, enflasyon ve hayat pahalılığı sarmalı içerisinde alın teri ile üreten tüm emekçilerimizin adilce hak ettiklerinin karşılığını aldıkları bir dünyayı temenni ediyorum.

Biz Bandırma Belediyesi olarak bütün çalışma arkadaşlarımız ile çok büyük bir aileyiz. “Ben sen yok, biz varız,” diyerek şehrimize var gücümüzle hizmet üretmeye çalışıyoruz. Oluşturduğumuz bu güçlü aile bağı sayesinde Marmara’nın göz bebeği Bandırmamıza en güzel hizmetleri kazandırmanın gayreti içerisindeyiz. Diğer yandan da emekçi mesai arkadaşlarımızın insanca yaşayacakları şartları ortaya koyabilmek adına çalışıyoruz.

Eşit, özgür ve demokratik Türkiye hayallerinin özlemle dile getirildiği 1 Mayısların, gerçek bir bayram havasında kutlandığı günler olmasını diliyor, bu vesileyle, tüm emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutluyor, sevi ve saygılarımı sunuyorum.”