CEM OLMAK MÜZİKALİNİN İLK GÖSTERİMİ BANDIRMA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

08 Nisan 2024 Pazartesi
CEM OLMAK MÜZİKALİNİN İLK GÖSTERİMİ BANDIRMA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
31 Ağustos 2023 Perşembe

Anadolu rock müziğin efsane ismi Cem Karaca’nın hayatını anlatan, “Cem Olmak” adılı müzikal ilk gösterimiyle Bandırma’da sahnelendi.

Kültür-sanatın kenti Bandırma’da birbirinden özel ve değerli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Bandırma Belediyesi, usta tiyatro sanatçısı Cem Özer’in yapımcılığını ve oyunculuğunu üstlendiği, “Cem Olmak” adlı müzikali ilk gösterimiyle, Bandırma’da izleyicilerle buluşturdu. Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında, Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan açık hava sahnesinde gerçekleştirilen müzikal izleyicilerden tam not alırken, Cem Özer’in olağan üstü sahne performansı görülmeye değerdi.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ve yüzlerce tiyatro severin katıldığı gece, DJ performansıyla başladı. Ardından sahnelenen, “Cem Olmak” müzikali, Anadolu rock müziğinin efsane ismi Cem Karaca'nın muhteşem şarkıları ile izleyicilere hem müzik ziyafeti hem de muhteşem bir görsel şölen sundu.

Seyircinin yer yer eğlenip, yer yer hüzünlenerek izlediği, “Cem Olmak,” müzikali, toplumun tüm dünyayı saran vasatlık canavarından kurtuluşunun, ancak iyide ve güzelde birleşmekten, yani birlik olmaktan geçtiği mesajını iletirken, büyük beğeni topladı.