HALKLA İÇ İÇE BAŞKAN

21℃

HALKLA İÇ İÇE BAŞKAN
04 Haziran 2023 Pazar

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı öncesi okulları ziyaret ederek öğrenci ve ailelere moral depoladı.

Bandırma Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da LGS sınavına girecek 1787 öğrenci ve ailelerine çeşitli ikramlarda bulundu. İlçede belirlenen sınav merkezlerinin çevresine belediye ekipleri tarafından stantlar kurulurken, öğrenciler ve aileleri bu sürprizi memnuniyetle karşıladılar. LGS öncesi güzel bir sürpriz de Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un sınav merkezlerini ziyaret etmesi oldu.

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, öğrencilerin ve ailelerinin sınav heyecanına ortak olarak başarı dileklerinde bulundu. Sınava giren öğrencilerin aileleri ile uzun uzun sohbet eden Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, hem hemşehrilerine moral verdi, hem de hemşehrilerinin belediyeden olan istek ve önerilerini dinledi. Belediye Başkanı’nın halkın içinde, halkla iç içe olması herkesçe büyük bir takdirle karşılandı.