ŞİDDETLİ YAĞIŞ SONRASI YARALAR SARILIYOR

Yenimahalle 947 Ada İçi Düzenlemesi
ŞİDDETLİ YAĞIŞ SONRASI YARALAR SARILIYOR
30 Kasım 2023 Perşembe

30 Kasım günü sabaha karşı etkili olan şiddetli yağıştan sonra Bandırma’nın Aksakal ve Doğa Mahallelerinde su baskını ve taşkınlar meydana geldi.

Belediye Başkan Vekili Mesut Özdemir ve Belediye Meclis Üyesi Nüvit Erten tarafından yağışa maruz kalan bölgelerde hasar tespit çalışmaları yapıldı.

Yağışlar nedeniyle Mahalleler içerisinde bazı sokak, kaldırımlar ve bazı evlerin de bodrum katlarını su bastı. Yağışların ardından zarar gören yerleşim birimlerinde Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un talimatları ile   çalışmalara başlayan Bandırma Belediyesi ekipleri şiddetli yağışın yol açtığı hasarları gideriyor.

Şiddetli yağıştan ötürü zarar gören alanların bakım ve onarımına hızlıca başlayan Bandırma Belediyesi ekipleri olay anında ve sonrasında gerekli çalışmaları yerine getirdi.

Her iki mahalleye de yaşanan afetten dolayı geçmiş olsun dileklerini ileten Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun yaraların en kısa sürede sarılacağını da ifade etti.