Cuma

Proje yılı 2023
Haritada Görüntüle

Edincik Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı Projesi

Edincik Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı Projesi Nedir?

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, halkın yararına hizmet edecek insan odaklı projelerinden bir yenisini daha hayata geçiriyor. Edincik Mahallesi’nin tarihi dokusuna uygun ve aynı zamanda da günümüz ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verecek tam donanımlı bir yaşam merkezi olarak tasarlanan proje, tamamlandığında 3.364 metrekarelik bir alanı kapsayacak. Bodrum katında 65 tezgahlı geniş bir pazar alanı olacak ve zemin katına ise çay ocakları, kafe ve dinlenme alanları ev sahipliği yapacak. Ayrıca kapalı pazar yerine entegre 10 adet peynir tezgâhı yerini alacak.

Tamamıyla insan odaklı olarak tasarlanan projenin içinde bebek bakım odası, şadırvan ve engelsiz tuvaletler gibi hayatı kolaylaştıracak donatılar bulunuyor. Tüm bu donatılarla beraber iki katlı olarak tasarlanan binanın içinde 15 adet dükkân, zabıta odası ve teraslar olacak.

Yürüme yolu üzerinde ise üstü kapalı olarak tasarlanan sergi ve butik alışveriş alanları yerini alacak.

Peyzaj düzenlemeleri ile oluşturulacak yeşil alanlar projeyi hem daha çevreci hem de daha estetik bir görünüme kavuşturacak.

Pazar yerinde halihazırda mevcut olarak bulunan ve 15 adet dükkândan oluşan betonarme yapı ise çatısından penceresine kadar tümüyle yenilenecek. Ayrıca projede bir adet su deposu ve enerji odası da olacak.

Park ve Çevre

Adres Bilgisi
Edincik
Proje Durumu
Devam ediyor
Etiket
Edincik Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı Projesi Nedir?

BENZER PROJELER

Bu kategoriye ait tüm projeleri bu alandan inceleyebilirsiniz.

Tüm Projeler
100. Yıl Mahallesi Pazar Yeri Projesi

Bandırma Belediyesi Pazar Yerleri projeleri kapsamında 100. Yıl Mahallesinde yapılması öngörülen pazar yerlerinin mimari ve mekanik projeleri çizilmiş, statik ve elektrik projeleri

Levent Mahallesi Pazaryeri Projesi